SERVICES

Alles kan! Van productvideo’s tot promotiefilms, video-interviews tot aftermovies, bedrijfsfilms & bedrijfsvideo’s tot voorlichtingsvideo’s. Afhankelijk van het doel en de doelgroep maken we een mooi, visueel eindproduct dat de boodschap duidelijk overbrengt. Neem gerust contact op om de plannen te bespreken.

Intake

Het begint met een idee. Wat is het doel van de productie? Welk publiek willen we bereiken? Met een antwoord op die vragen kiezen we een stijl die daarbij past. Bijvoorbeeld animatie, film of een podcast.

Pre-productie

Dit is maatwerk. We ontwikkelen een passend concept, bijvoorbeeld door middel van moodboards en het schrijven van scripts. Indien nodig scouten we locaties om uiteindelijk tot een volledige en concrete planning te komen voor de productie.

Productie

De productie bestaat meestal uit film en/of audio opnames. Afhankelijk van de grootte van de productie komen hier de meeste mensen bij kijken.

Post-productie

Met de opnames maken we eerst een grove montage met bijvoorbeeld muziek, (speciale) effecten en voice-overs. Na feedback volgt de detailmontage en oplevering.

Cliƫnten