Een bedrijfsvideo laten maken

Waarom een bedrijfsvideo?

Met een pakkende en op maat gemaakte bedrijfsvideo bereik je zowel bestaande als nieuwe klanten. Daarnaast is video content eenvoudig te delen én in te zetten via diverse social media kanalen en websites. Bedrijven en organisaties kiezen er steeds vaker voor om video in te zetten voor promotionele doeleinden. Bijvoorbeeld als vast onderdeel van de marketing. Een bedrijfsvideo trekt de aandacht en staat geheel in het teken van de onderneming, de dienst of het product. Daarnaast kan een bedrijfsvideo een informatieve insteek hebben, om werknemers of klanten op de juiste manier te informeren.

Bedrijfsfilm laten maken

Vertel een verhaal!

 

Een bedrijfsvideo is zeer geschikt om een verhaal te vertellen en mensen te boeien. Met krachtige story-telling, voelt de kijker zich meegenomen in het verhaal van jouw bedrijf, wat op zijn beurt weer zorgt voor de juiste binding en naamsbekendheid. Daarbij kan het gaan over de structuur binnen jouw onderneming, over een product of dienst. Met film weet je zeker dat het de aandacht krijgt die nodig is. Daarnaast is video content aantrekkelijker om naar te kijken dan afbeeldingen of tekst.

Als je een bedrijfsvideo wilt laten maken, laat je liever niets aan het toeval over. Het gaat immers over jouw onderneming of organisatie. Daarom kan je bij Sarfaty Studios terecht voor het laten maken van een bedrijfsvideo. We ontwikkelen een passend concept van pre- tot post-productie inclusief bruikbaar advies, opnames en editing. Lees meer over onze werkwijze door hier te klikken of neem contact op

een bedrijfsvideo laten maken = maatwerk

Uitgebreide mogelijkheden

Een bedrijfsfilm laten maken biedt veel mogelijkheden en betekent altijd maatwerk. Dit begint al tijdens de pre-productie met het ontwikkelen van een concept en scripts. Daarnaast kunnen we tijdens de post-productie special effects toevoegen. Zo is de bedrijfsvideo geheel aangepast aan het onderwerp en het publiek. Jouw onderneming heeft immers haar eigen unieke kenmerken die op een passende en eigen manier in de bedrijfsvideo naar voren moeten komen.

Video is breed inzetbaar

Het kan zo zijn dat je een bedrijfsvideo wilt laten maken voor promotiedoeleinden of deze wilt plaatsen op de website van je bedrijf. Bedrijfsvideo’s zijn zeer geschikt om te gebruiken als onderdeel van de online marketing. Zo is visuele media gemakkelijk te delen via social media. Daarnaast is het bewezen dat video content vele malen meer bereik heeft dan dan een tekst of een foto. Dit zorgt vervolgens natuurlijk weer voor meer aanvragen, acquisities en conversies.

Video is breed inzetbaar

Als je een bedrijfsfilm laat maken kun je deze veelzijdig inzetten. Bijvoorbeeld in social media marketing of door het plaatsen van de video op de bedrijfswebsite. Ook kun je een promotiefilm laten maken door Sarfaty Studios. Deze video’s zijn meer gericht op de promotie van jouw onderneming of om branding te creëren voor een product, dienst of evenement. Hierbij is het ook mogelijk om special effects zoals green screens toe te passen.

Film is goed voor promotie

Ook als je een promotiefilm wilt laten maken staat Sarfaty Studios voor je klaar. Daarbij kan je denken aan een video over een aankomend evenement, een product of een aftermovie. U vraagt, wij draaien. Hoe het ook zij, met een promotie- of bedrijfsvideo kun je het verhaal van jouw evenement, onderneming of organisatie met de juiste invalshoek overbrengen aan de kijker en impact maken. Meer over onze werkwijze vind je door hier te klikken.

Recente projecten